Thursday, 31 October 2013

Meja Makan Untuk Remaja (Pelajar) Anti Sosial

Di kenali sebagai Bocci Seki, meja anti sosial untuk remaja Jepun ini sangatlah sesuai untuk pelajar yang sering saja merasa semak dengan tugasan yang diberikan oleh lecturer..Untuk merilekskan diri dan tidak mahu diganggu oleh 'makhluk2' lain yang berada disekitar mereka, Universiti Kyoto menyediakan meja makan untuk pelajar-pelajar tersebut yang sering saja mahu bersendirian dan privasi..

Inilah Cara Berhenti Merokok Yang Sangat Berkesan


Tentera China mempunyai peraturan tegas yang melarang tentera-tenteranya merokok kerana akan mempengaruhi kesihatan seorang tentera yang bertugas untuk menjaga negaranya..Bagaimana boleh menjaga negara sekiranya tentera tersebut nanti penyakit..Apabila ada tentera yang didapati melanggar peraturan dengan merokok kerajaan China tidak akan bertolak ansur untuk menjatuhkan hukuman keras terhadap tentera tersebut..Nak tahu bagaimana kerajaan China menghukum tentera yang tersebut? Dibawah ini adalah cara cool negara China melatih tenteranya untuk berhenti merokok dengan berkesan..

Snake Venom Arak Paling Tinggi Alkohol Di Dunia


Kilang bir di Scotland, Brewmeister mencipta sebotol bir (arak) yang diwujudkan dengan nama "Snake Venoms" selepas beberapa orang peminum minuman keras mendakwa arak yang dikatakan sebagai paling keras di dunia sebelum ini yang bernama Armageddon dilaporkan "terlalu lemah" (65 %) apabila ia dikeluarkan pada tahun 2012..Penciptaan arak dengan alkohol setinggi 67.5 % dikatakan yang tertinggi di dunia kini 2013..

Wednesday, 30 October 2013

Ninja Wanita Dari Iran Yang Cantik Dan Handal


Ini merupakan senjata rahsia di Iran yang menyebabkan negara mereka terlalu kuat untuk mana-mana negara yang cuba mengganggu gugat kedaulatan mereka..Ya, ninja wanita Iran yang cantik dan comel, tapi jaga-jaga silap haribulan kena tapau ngan awek-awek nie..haha..

Gila! Objek Pelik Yang Pernah Dikeluarkan dari Tubuh Manusia


Amalan sengaja memakan / memasukkan objek ke dalam tubuh badan, memang sangat aneh bagi kita..Memang sangat jarang dilakukan bagi mereka yang berfikiran waras..Walaubagaimanapun masih ada manusia pelik yang memasukkan objek dalam tubuh badan..Imej-imej yang menakjubkan ini diambil oleh jurugambar Tyler Jordan menunjukkan pelbagai barangan yang tidak dijangka dikeluarkan daripada pesakit yang pasti akan menarik perhatian anda..

Lif Masa Depan Untuk Manusia Ke Bulan Dan Angkasa Lepas


Syarikat Jepun mendakwa mampu untuk mewujudkan lif bagi memudahkan manusia untuk ke bulan dan angkasa pada masa depan..Rekabentuk lif kelihatan agak menarik walaupun agak mustahil dilaksanakan..
Inilah sebahagian konsep lif yang akan dibina untuk manusia pergi bercuti ke angkasa lepas..

Kereta Polis Di India Yang Cute !


Polis New Delhi menggunakan kereta paling murah di dunia iaitu Tata Nano sebagai kenderaan peronda dalam mencegah jenayah seksual terhadap wanita dan kanak-kanak..Dengan keadaan jalanraya yang sesak di New Delhi, penggunaan kereta peronda yang comel lagi cute tersebut diharapkan dapat memudahkan pihak polis dalam menjalankan tugas pencegahan jenayah di negara yang cukup padat dengan manusia yang suka memakai kain pelikat cap gajah duduk sambil bersila di atas bumbung keretapi yang sedang bergerak sesak..kuikuikui..~

Tuesday, 29 October 2013

Trend Terkini Rambut Pelajar Perempuan Di Jepun (Pelik)


Ini mungkin trend yang sangat-sangat sukar ditemui di mana-mana hatta seantero planet manapun..!! Apa yang spesial sangat dengan rambut awek Jepun yang pelik nih ye? Jom skodeng sat..~

Awek Comel Dah Tak Tahan Sangat, Kencing Je La !


Dah tak tahan sangat nak kencing, lepas je la...Nak gi toilet jauh la pulak..kata awek comel tu..

Gambar Sebenar Sebelum Kapal Titanic Tenggelam Dan Karam


Gambar-gambar sebelum kapal RMS Titanic yang juga dikenali sebagai kapal persiaran mewah terbesar di dunia ketika itu..Titanic dimiliki oleh White Star Line membawa ribuan penumpang berlayar pada hari pertama pelancarannya dari Southampton, England menuju ke New York sebelum tenggelam dan karam selepas melanggar aisberg di lautan Atlantik..Berikut merupakan gambar-gambar sebenar di atas kapal Titanic sebelum ia berlayar yang diperolehi dari kamera orang perseorangan..

Monday, 28 October 2013

Cari Harta Karun Jumpa Benda Pelik Dan Aneh


Pencari harta karun di Russia terkejut selepas menemui sesuatu yang agak aneh dan pelik di dalam tanah..Apakah apakah apakah itu yang aneh sangat tu..???

18sx Pesta Pelik Puja Kemaluan Di Jepun


Jom tengok sebuah pesta yang agak lucah di Jepun..Masakan tidak, pesta ini memerlukan wanita-wanita Jepun untuk memuja kemaluan sang lelaki 18sx

Beginilah Keadaan Kereta Yang Ditinggal Parking Agak Lama


Kisah benar mengenai kereta yang ditinggalkan di tempat parking selama bertahun-tahun tanpa dijaga..Jom tengok apa yang telah berlaku kepada kereta tersebut..